Veel gestelde vragen

Wat wordt met de opbrengst van de Onlinefairgouda.nl gedaan?

De meeste artikelen zijn door leveranciers geschonken of voor gereduceerd tarief geleverd. De opbrengst komt ten goede aan de 9 goede doelen.

 

Ik kan op 11 of 12 december de bestelling niet komen halen.

Is het misschien mogelijk om iemand anders de bestelling mee te laten nemen? Als het echt niet lukt, dan kun je een mail sturen aan info@onlinefairgouda.nl en zullen we de producten bezorgen.

 

Moet ik een account aanmaken als ik mijn bestelling plaats?

Dit is niet nodig. Als je klikt op "Nieuw bezoeker" en "Volgende" dan kun je de gegevens invullen en aangeven of je wel of geen account wilt aanmaken. Heb je al een account voor bijvoorbeeld de Appostel app, dan kun je deze gegevens gebruiken.

 

Ik heb in de Appostel app een product in mijn bestelling staan, hoe verwijder ik deze?

Een product kan worden verwijderd uit de winkelwagen door deze naar links te swipen.

 

Ik krijg in de Appostel app de mededeling dat de bestelling (nog) niet succesvol is afgerond.

De afhandeling in de Appostel app duurt 15 minuten. Daarna komt ook via de mail een bevestiging dat de bestelling is afgerond.

 

Ik krijg een bevestiging van de bestelling van het Kerkelijk bureau.

Dit klopt. De webshop is onderdeel van de webshop van de Diaconie en Kerbeheer die door het Kerkelijk bureau wordt beheerd.

 

Ik krijg geen bevestiging van mijn bestelling in mijn mailbox.

De bevestigingsmail komt van kerkelijkbureau@pkngouda.nl. Het kan zijn dat deze in de ongwenste mail terecht is gekomen.

 

De afschrijving is van de Protestantse Gemeente Gouda.

De afschrijving is op naam van de Protestanse Gemeente Gouda op NL21INGB 0674773837. Op dit nummer komen alle digitale giften en aankopen die via iDeal zijn betaald binnen. Daarna worden de inkomsten verdeeld over de verschillende rekeningen binnen de kerk. De opbrengst van de Onlinefair.nl komt op NL 04 RABO 0373737297, dit is de rekening van de Winterfair.

 

Is een gift aan de 9 goede doelen van de Onlinefairgouda.nl aftrekbaar voor de inkomstenbelasting?

De rekening van de Onlinefairgouda is valt onder de Diaconie van de Protestantse Kerk Gouda en heeft een ANBI-status waardoor het bedrag binnen de gestelde regels aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.